BENDRAS IR SKANUS REZULTATAS
Pasigaminti naminius koldūnus? O kodėl ne? Kovo 18 d. Duokiškyje, 19 d. Kamajuose ir 20 d. AJC Rokiškyje, jaunimas kartu su jaunimo darbuotojomis Egle ir Žydrūne suorganizavo naminių koldūnų popietes.
Jaunuoliai patys užmaišė ir minkė tešlą, ją kočiojo, o virtinukų įdarai buvo prieskoniais pagardintas faršas arba varškė su krapais ir saulėje džiovintais pomidorais. Vieniems tai buvo pirmoji patirtis gaminant naminius koldūnus, o kiti atskleidė savo užslėptus talentus, kaip kruopščiai geba susukti koldūno kraštelius.
Ši veikla jaunam žmogui leido ne tik išbandyti kažką naujo ir neišbandyto, bet tuo pačiu ugdyti kūrybiškumą, komandinį darbą, stebėti gamybos procesą nuo pradžios iki galo ir pasitenkinti skaniu rezultatu.





